Oktatás, Tanfolyamok

Kutya-masszázs tanfolyam gazdiknak

Szeretnénk segíteni a kutya tulajdonosokat az alap masszázsfogások elsajátításában, amivel otthon tudják kényeztetni kedvencüket. A masszázs egy szorosabb kapcsolat kialakítását is lehetővé teszi, amit a kutyánk meg fog hálálni sokszorosan.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Olyan gazdiknak akik szeretnének mindent megadni a kutyusuknak.
  • Akik rendszeresen sportolnak a kutyával, és egy helyesen végzett masszázs jó szolgálatot tehet edzések vagy versenyek után.
  • Gazdiknak akiknek a kutyája valamilyen mozgásszervi betegségben szenved, és minden tőlük telhető segítséget szeretnének megadni otthoni körülmények között a kedvencüknek.
  • Valamint bárkinek, akit csak érdekelnek az otthoni kutya-masszírozás fortélyai.

FONTOS, hogy ez nem egy képesítést adó kutyamasszőri képzés. /Az jóval mélyebb és átfogóbb ismereteket igényel, jóval több időt és energiát is kíván, valamint jóval drágább maga a tanfolyam is./ Csak saját kutya otthoni masszírozására tesz alkalmassá ez a tanfolyam.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti részben alapszintű ismeretekre tehetnek szert a kutyák testfelépítéséről, csontjaiknak, izmaiknak főbb csoportjairól, előforduló gyakoribb mozgásszervi betegségeikről, illetve a masszírozás elméleti alapjairól.
A gyakorlati részben pedig a masszázsfogásokat fogjuk elsajátítani. Saját kutyára szükség lesz a gyakorlati rész elsajátításához!

Helyszín: PhysioVet Mozgásakadémia, 1119. Bp. Tétényi út 32/a

Részvételi díj: 15.000.-

Jelentkezni, valamint részletesebb információt igényelni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Várom szíves jelentkezését!

A tanfolyam szervezője:

Dr. Péteri Dóra
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06 / 20 359-3271

 

kutyafizio.hu © 2012 Minden jog fenntartva!
Az oldalon található adatok és képek kizárólag az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélyével használható fel.